evtlogo

 

"Tirsdag den 24. november kl. 9.30-12.00 afholder AAU, DTU og Cenergia en session på Miljøstrategiske Årsmøde, der afholdes på Aalborg Universitet i København."

Sessionen har fokus på, hvordan energistrategier kan få større merværdi i lokale byområder. Formålet er at diskutere, hvordan beslutningstagere, planlæggere og ingeniører kan spille bedre sammen med borgere, virksomheder og institutioner i lokalsamfundene i forhold til at forankre energistrategierne i den lokale udvikling. Vi vil gerne dele erfaringer på tværs af faggrupper og interessenter, samt diskutere muligheder og barrierer for implementeringen i det lys. Arrangementet koster kun 100 kr., som dækker for hele det Miljøstrategiske Årsmøde, som forløber både mandag og tirsdag.

 

Tilmelding og deltagerbetaling sker gennem Årsmødets hjemmeside: www.miljostrategisk.dk og skal ske senest d. 13. november.   

 

Vi håber, at I har lyst til at bidrage til diskussionen med jeres erfaringer, så vi sammen kan løfte og arbejde videre med udfordringen med at få engageret lokalsamfundene i det energistrategiske arbejde. Sessionen afholdes som et led i IEA projektet Annex63.

 

 

Eventuelle spørgsmål kan rettes til Vickie Aagesen på tlf. 44 60 00 54 eller Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 
 

« Tilbage til nyheder